Motionist

TILMELDING TIL TIRSDAGBADMINTON ER FLYTTET TIL GENVEJE I HØJRE SIDE

 

VI39 tilbyder fællestræning for alle motionister uanset alder. Det forudsættes imidlertid, at du har spillet badminton før og behersker de allermest basale teknikker. Fællestræningen forudsætter ikke, at du har en med- eller modspiller ved tilmelding, da der bliver lavet en spilleplan forud for hver træning. Der spilles fortrinsvis double og mixdouble.

 

Som motionist på fællestræningen er det muligt at deltage på et af de mix- eller herrehold , som spiller i DGI-regi. Fællestræningen starter sæsonen i september.

 

På hvert hold er der nogle der udarbejder spilleplaner til hver samling, således at man får spillet med / mod forskellige spillere hver gang. Der er noget holdene helt suverænt aftaler hvordan det skal forløbe, og ligger altså uden for klubbens regi.

 

Kontakt Motionistformanden hvis du skulle være interesseret og hør hvor der er ledige pladser.

 

Tirsdag

Der er motionist fællestræning på Pilehaveskolens 5 baner tirsdag aften fra 19:00 til 22:00. (Hallen skal forlades senest 23:00). Normeret til 40 spillere.

Til hallen er der tilknyttet et lokale hvor man efter træningen kan sidde og hygge sig. Der er køkken faciliteter. For tirsdags træningens vedkommende er der tilmelding via internettet. Spilleplan forsøges udarbejdet mandag aften.

 

Torsdag

Torsdag spilles der i Vallensbæk Idrætscenter Hal 2 fra kl. 20.00-22.00 (Nogler baner er fastbaner og nogle bruges til fællestræning).

 

 

Holdturnering

I motionist afdelingen deltager vi p.t. i DGI’s holdturnering. I 2016/17 har vi tilmeldt 6 hold. 3 mix hold der består af 4 damer og 4 herrer, hvori der i hver holdkamp bliver der spillet 4 mix-doubler og 4 herre / dame doubler. Derudover har vi 3 herre hold der består af 4 herrer. I disse holdkampe spilles der 6 herre doubler.

Du kan til enhver tid se de aktuelle stillinger her:

 

Holdleder: Lars Sørup. 26 37 76 00

Vallensbæk 1 mix. 2016/17 2017/18

 

Holdleder: Rikke Sørup 29 61 55 85

Vallensbæk 2 mix. 2016/17 2017/18

 

Holdleder: Birthe Hammer Boe 43 62 14 00 / 50 71 91 25

Vallensbæk 3 mix. 2016/17 2017/18

 

Holdleder: Søren Hansen

Vallensbæk 1 Herre. 2016/17 2017/18

 

Holdleder: Jens Johansen 91 75 38 19

Vallensbæk 2 Herre. 2016/17 2017/18

 

Holdleder: Henning Boe 43 62 14 00 / 40 41 59 41

Vallensbæk 3 Herre. 2016/17 2017/18

 

 

Bolde

Kontingentet dækker ikke bolder, og vi  henstille til at man skiftes til at fordele bold forbruget jævnt, så det ikke er de samme der skal lægge bolde til hver gang. Det kan være svært at fordele det helt lige, MEN igen, prøv at tænke over, hvornår du sidst gav en bold.

 

Der sælger et begrænset antal klubbolde/rør hver gang. Klubben spiller med bolde fra LI-NING, og de koster kr. 135,- for et rør (Klubbens indkøbspris).

Der modtages kontanter eller MobilePay.

Er du interesseret, eller har du bare spørgsmål, så kontakt vores motionistformand.

 

DSC_0014

 

Birthe Hammer Boe.

 

Telefon: 50 71 91 25

 

E-mail: motion@vi39-badminton.dk

 

 

 

 

 NYHEDER

UNGDOM:

Fredags-forældre/barn badminton i fuld gang! 😊

God afslutning på lang uge 🏸😎
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Så kan man shoppe badmintontøj til den nye sæson. Tøjet kommer fra vores nye boldleverandør Li-Ning. Som medlem af VI39 Badminton får man 30 % på hele deres sortiment (de har meget lækkert tøj!), men i klubshoppen finder man det tøj, der vil være vores officielle spilletøj i denne sæson. Det får vi med yderligere rabat.

Sådan gør du:
1. Gå ind på www.li-ning.dk.

2. Opret dig som bruger. Under klub vælger du "Vallensbæk".

3. Når du herefter er logget på, vil der øverst på siden være en kategori, der hedder "Vallensbæk". Her finder du "vores spilletøj".

4. Alle bluser og jakker leveres med "Vallensbæk" på ryggen sammen med Li-Nings logo. Du kan yderligere tilvælge eget navn på bluser, jakker og bukser. På bluser kommer det på ryggen, på jakker kommer det på brystet med små bogstaver, og på bukserne kommer det på låret med små bogstaver.

5. Under levering skal du vælge "Klubfragt". Det bliver uanset leveret til klubben, og ved at vælge "klubfragt" slipper du for at betale fragtomkostninger. Dette gælder frem til slutningen af september, hereftervil leveringer blive sendt til og betalt af den enkelte kunde.

6. Når tøjet ankommer til klubben, får du besked.

Li-Ning er asiatisk, og størrelserne er MEGET små. Det meste leveres i xxs-5xl. De mindste størrelser er børnestørrelser, Nogle af varerne findes dog i særlige børneuddgaver.

I den kommende uge vil jeg komme forbi de forskellige ungdomstræninger med en kasse prøvetøj. Desuden vil jeg være på Pilehaveskolen tirsdag kl. 19:00 og torsdag kl. 18:00 og i Idrætscentret onsdag kl. 19:30 og torsdag kl. 20:00.

/Rikke
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

UNGDOM:

Ny signing i ungdommen.

Det har været under opsejling længe, men nu er alt på plads. Det bliver Jonas P. Rasmussen, der i den kommende sæson vil stå for træningen i idrætscentret om onsdagen (og fredag når det starter op).

Velkommen til Jonas.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

UNGDOM:

Til trods for fantastisk sommervejr lykkedes det alligevel at samle små 30 børn til sæsonens sidste hygge-pizza-arrangement! 😊🏸🍕

Ses i VI39 til flere gode timer i badminton hallen i den kommende sæson. 👏🏻😎
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

UNGDOM:

Internationalt metal til Vallensbæks ungdom i Kristi Himmelfart.

Sjællandskredsens bedste spillere har i ferien været til Gøteborg Open. Fra Vallensbæk var U11-spillerne Sebastian Busk-Stie og Casper Pettersson inviteret, og sidstnævnte var med på turen til Sverige.

Og det gik over al forventning. Casper og makkeren Sebastian (fra Taastrup Elite) vandt kvartfinalen i herredouble over et svensk par, men tabte i semifinalen til de senere danske vindere - men en flot 3. plads.

I herresingle sendte Casper to svenskere ud i puljen og dernæst to højere rangerende danske spillere i 1/8 delen og kvarten. Desværre tabte Casper semifinale 18-21, 20-22 til den senere svenske vinder, men en super flot præstation - og samtidig blev Casper den eneste danske U11 herresingle på podiet med en flot 3. plads.

Sjællandskredsen vandt i U11 både HD, DD, DS og MX, så Danmark var generelt godt med fremme.

Go Vallensbæk
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del
Badmintonpeople

Billetsalget starter 6. marts 2019. [...]

Badminton Danmark har ansat Jens Grill Andersen som ny talentudviklingsleder pr. 1. november 2018. G [...]

Swedish Open 2019 bød på dansk succes på banen med to danske sejre, og udenfor banen var der ligeled [...]

Viktor Axelsen mødte hård kinesisk modstand i form af Chen Long i semifinalen i hans første turnerin [...]

Badminton Danmark og TV 2 SPORT kårer Årets Badmintonspiller 2018 ved FZ FORZA/RSL DM 2019. 2018 bød [...]