Turnering

Der er forskellige typer af turneringer.

Vi planlægger turneringssæsonen umiddelbart efter træningsstart, så vi så vidt muligt kan tilmelde hold for de spillere, der ønsker at deltage i turneringen.

 

Vallensbæk deltog i sæsonen 2016/17  med 5 hold i holdturneringen for ungdom: 2 U11-hold, 2 U13-hold og et U17/U19-hold.

 

Program og spilleplan for holdkampene findes på www.badmintonpeople.dk. Her vil resultaterne af kampene også løbende blive opdateret. Kampene vil også ligge på holdsport.dk, så man kan til- og afmelde sig.

 

Derudover er der mulighed for individuelt at deltage i en række åbne turneringer i regi af DGI eller Badminton Danmark. Man kan frit tilmelde sig turneringer i alle kredse. Man skal tilmelde sig i den rette klasse (alder og niveau). Som udgangspunkt er spillere, der ikke tidligere har deltaget i turneringer D-spillere. Er man i tvivl om aldersklasser og niveauer, så spørg endelig! Man finder turneringerne på holdsport.dk eller badmintonpeople.dk, hvor man på sidstnævnte site også tilmelder sig disse turneringer: www.badmintonpeople.dk.

 

For at deltage i en turnering skal man være oprettet som spiller på www.badmintonpeople.dk. For at tilmelde en spiller skal man være oprettet som bruger. Man kan knytte brugerprofil og spillerprofil sammen, dvs. gøre spilleren til bruger, men som forældre kan det være praktisk selv at være bruger og derfor undlade den direkte kobling. Vejledning til oprettelse og til brug af siden findes på www.badmintonpeople.dk

 

Som udgangspunkt betaler man selv deltagergebyr, men klubben vælger et par turneringer ud i årets løb, som vi opfordrer alle til at deltage i, og som klubben yder støtte til. Følg med i dette her på hjemmesiden!NYHEDER

Husk at det er i aften vi har generalforsamling.

Vi ses i Idrætscenteret kl. 19.00

🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Husk Klubfest d. 30. marts 2019 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del
Badmintonpeople

Tryk her for at tilmelde dig og læse mere om Badmintonforum! [...]

Billetsalget starter 6. marts 2019. [...]

Selv om der går lidt endnu, inden mesterskaberne skydes i gang, kan vi allerede nu præsentere vores [...]

Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de t [...]

Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danma [...]